Plasztikai sebészet linkek
Plasztikai sebészet, plasztikai sebészek

Plasztikai sebészet linkekInlay kisebb felületi fogpótláshoz.

Szponzorált tartalom

Rengeteg technika áll rendelkezésünkre arra az esetre, ha a fog egy része vagy egésze már menthetetlen. A nagymértékű, kiterjedt fogszuvasodás kapcsán merülnek fel az inlay árak, ami sokakat foglalkoztat.

Lehetnek különbségek az árakban, ezért ezzel kapcsolatban pontos összeget nem lehet írni, azonban ha kíváncsi vagy rá, hogy az inlay pontosan mit is takar és hogy mennyibe kerül, akkor keresd fel a Hegedűs Dental Fogászati és Cirkon Központ honlapját, ahol részletes tájékoztatást kaphatsz mindenről, ami csak érdekel!

Foghiány esetén nem csak maga az esztétikum okoz problémát, hanem ott vannak az egészségügyi vonzatai is a dolognak. Az egyik a rágóképesség csökkenése, melynek hatására emésztési zavarok léphetnek fel. Súlyosabb esetben a beszédzavar is egy tünet lehet.

Érdemes foglalkoznia  dologgal, hiszen több lehetőség is felmerül a pótlás kapcsán. A kivehető fogsor, korona és híd mellett ott van az inlay is, melyet leginkább egy fogtöméshez lehetne hasonlítani. Fogtechnikus készíti el személyre szabottan a lenyomat vételt követően. Ezután kerülhet beragasztásra, ami miatt nagyon is fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen.

Az inlay szintén készülhet cirkónium-oxidból, ami rendkívül tartós, kopásálló és esztétikus. Ez a megoldás leginkább akkor kézenfekvő, ha nem a fogcsücsök szuvasodott el, hiszen akkor már onlay pótlásra lenne szükség.


2020. 10. 14. 11:10        Szerző:

««« vissza

Szólj hozzá!
Név
 
E-mail
 
Honlap
 

 
Mi Magyarország fővárosa?
 

2010 © Partnerek

Az oldalt készítette: H-well & Seo Hwell Stúdió